Over Save

Save is in augustus 2009 gestart met het verzorgen van advies en opleidingen aan werkplekbeveiligingsbedrijven en personeelsstellers in de rail-infra branche.

In de afgelopen tien jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerespecteerde speler in de markt. De oorspronkelijke éénmanszaak bestaat tegenwoordig uit een enthousiast en ervaren team dat borg staat voor de kwaliteit van de door ons geleverde diensten.


Organisatie


De stichting van certificaathouders (bestaande uit klanten van het eerste uur)  heeft een bestuur aangesteld dat met regelmaat samenkomt. Op deze wijze blijft de onpartijdige rol van het bedrijf gewaarborgt. Dagelijkse bedrijfsvoering


De dagelijkse bedrijfsvoering wordt verzorgt door Danny Zieltjens en Erik Scholten.

Danny heeft ruime ervaring in het uitvoeren van directietaken en vult dan ook de rol van directeur in. Hiernaast verzorgt hij de jaar-, kwartaal- en wekelijkse planning.

Erik is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de door ons geleverde diensten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de railbranche en heeft ruime ervaring op het gebied van persoonscertificering en systeemcertificering. De inhoudelijke bedrijfsvoering met betrekking tot advies, opleidingen en (vakinhoudelijke) begeleiding behoort dan ook tot zijn takenpakket. 


Samen met het team verzorgen zij de samenwerking met onze klanten en leveranciers. Bent u benieuwd wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? U bent van harte welkom op onze opleidingslocatie in Leerdam.